Hibrid SNH 9708
Silaža Zrno Svinjereja Perutnina Živilska prehrana Bioplin Stay Green
Razred:
  • FAO 700
Dni:
133
Tip:
  • Poltrdinka
Gostota setve:
- zrno:
65.000 - 70.000 stebel/Ha
- silaža:
75.000 stebel/Ha

SNH 9708 je hibrid za pridelovalce, ki iščejo visoko proizvodnjo z vrhunsko kakovostjo.

Steblo: Visoka s povprečno višino nastavitve storža. Bogata listna masa a urejena. Trden koreninski sistem pripravljen za oskrbovanje in držo kompletne rastline. Odporna na poleganje in hude bolezni, ima edinstven stay green učinek, ki ga ohranja do polne zrelosti.

Sorž: Izjemne lastnosti popolnjenosti in tesnjenja, kompakten, tudi v razmerah povečane gostote rastlin. Stabilen in visok donos, z značilno barvo zrna ter visoko specifično težo. Visoke tehnološke in prehranske lastnosti zrnja.

Prednosti: Potrditev razreda 700. Hibrid omogoča zaradi visoke prebavljivosti tri različne a zavidljive donose, kot biomasa za silažo, pridelava za zrnje ali energetsko močan siliran  drobljenec. V idealnih kmetovalnih pogojih lahko proizvodnja zrnja podira rekorde.

Namen: Za pridelavo silaže, zrnja, še posebej kot siliran drobljenec za krmo v prašičereji.

Nasvet za uporabo: Visoka kakovost proizvodnje tako siliranega kot suhega zrna. Sorta je namenjena zahtevnim kmetovalcem. Zaradi dolge vegetacijske dobe je v našem okolju  primerna sorta za zrnje le ob zgodnjih setvah še posebej z uporabo pospeševalcev.
Zaradi nizke vsebnosti linolne kisline je ta sorta odlična za krmljenje v prašičereji.
Sejanje od začetka aprila do konca maja.

Preverite ponudbo betonskih izdelkov in
montažnih betonskih delov za potrebe v kmetijstvu

Kliknite tukaj